mandag den 18. oktober 2010

Yousee sucks

Jeg er så træt af YOUSEE!! jeg betaler i dyre domme for at have den store pakke og så kan jeg leje film via tv'et.. hhm ja det lyder jo rigtig godt ikke.. Det er det også, når det fungerer!! Det er jo total luksus, at man kan holde filmaften uden at skulle gå ned i Blockbusters. Men man kan åbenbart ikke holde filmaften fredag og lørdag, for der er der for meget tryk på?? hvad er det for en forklaring? Jeg har 3 weekender i træk prøvet at leje en video via yousee og det har ikke virket endnu! Jeg ringede så ind til yousee og de sagde at der er for mange der lejer på samme tid og derfor kan jeg ikke se den film, som jeg har købt og betalt for. Det er jo fredag og lørdag og det er jo der, hvor de fleste har fri, så det er jo klart, at der er mange, der ser film på det tidspunkt. Så jeg har to weekender i træk set film der var i tv'et.. heldigvis har det været nogle gode film og så har jeg været i et godt selskab, så det gjorde ikke det store, meeeen stadig meget irriterende, når man har planlagt at leje.(undskyld det sure opstød!)

6 kommentarer:

 1. Yousee er generelt til grin! Vi er lykkelige over at have fået både internet og tv igennem Sydenergi (fiber)!

  SvarSlet
 2. hhm hvad giver i for det? vil meget gerne have et nyt selskab! Fiber er det noget man skal have i bygningen, før man kan benytte sig af det? eller kan jeg som privat person godt købe det?

  SvarSlet
 3. Øhm, jeg er ikke helt med på priserne andet end at vi giver det samme for internet og tv, som vi før gav for tv!
  Hvis det er lagt i jorden, så kan du som privatperson sagtens benytte dig af det.
  Jeg ved godt nok ikke, hvad det hedder i Brøndby, for det hedder nok ikke Sydenergi, som her. Jeg undersøger lige og vender tilbage :)

  SvarSlet
 4. Okay, prøv at gå ind på www.waoo.dk - der kan du se mere! :)

  SvarSlet
 5. super jeg går ind og kigger på det med det samme. Jeg ringede til Yousee igen og brokkede mig og hvad fik jeg for det?? en gratis film, så jo faktisk ikke er gratis, da jeg allerede har lånt en film, som jeg så ikke kunne se pga Yousee.. typisk!! jeg kigger på det, så jeg hurtigst muligt får skiftet ;) takker

  SvarSlet
 6. Det var så lidt! :)
  Ja, de er sgu frække nogle gange! Håber du får skiftet til noget, du bliver mere tilfreds med! :)

  SvarSlet

Alle kan nu skrive en kommentar ;) man behøver ikke at være bruger!