lørdag den 25. september 2010

Date night!!!

Jeg eeelsker date night!! Det er bare det bedste. Vi startede daten allerede fredag kl 14, hvor vi slappede af og fik en lur. Så bestilte vi billetter til filmen Salt, som er med Angelina booby. kl 17.30 gjorde vi os klar og kørte så på fisketorvet. Jeg havde taget min nye bodystocking på fra Vera Moda, og busker på fra Monday. Så havde jeg en halskæde på fra Pilgrim.Støvlerne er fra vagabond. Wupti så var jeg klar til date night.


Når jeg er på fisketorvet, så kan jeg godt lide at spise på Grand Vue, for der kan man få gode bøffer ;) Jeg fik en menú 3 til 139kr hvor der var en rejecocktail og en peberbøf bagefter.

Her er billedet af rejecocktailen. Peberbøffen kom jeg til at spise inden jeg tog et billede, så hvad kan jeg sige andet end at jeg elsker bøf ;)

Her står vi foran billetlugen og venter på vores billetter til Salt.

Jeg var positiv overrasket over filmen Salt. Jeg havde inden filmen gik i gang sagt, at jeg bedre kunne lide Jennifer Aniston en Jolie og at det nok bare var en se mine store bryster film. Men nej den var mega fed. Hun spillede rigtig godt og filmen var ikke baseret på hendes krop, men på hendes skuespil. Det var en rigtig bourne film bare med en kvindelig stjerne. Det er en film man skal tage ind at se, hvis man gerne vil se lidt girlpower hehe

5 kommentarer:

 1. Dejligt du kunne li' filmen :-) Min kæreste var ikke så vild med den, da han så den. Måske fordi der var for lidt krop, haha ;-)

  SvarSlet
 2. haha ja måske var det derfor ;) Man tror jo at det er en film med fokus på babser og numse, når Angelina Jolie er med, så jeg var positiv overrasket, men hvis jeg havde været en fyr, så var jeg nok også blevet skuffet hihi

  SvarSlet
 3. Super lækkert outfit du har på :)
  Salt har jeg set men må indrømme jeg ikke var synderligt imponeret. Der var fede actionscener men plottet synes jeg var lidt brugt og forudsigeligt.
  Men Jolie spiller godt i den, det vil jeg gi hende.

  SvarSlet
 4. hehe der skal heller ikke så meget til at imponere mig, især når man regner med en "se min krop film", og at det så er en helt anden film med action og spænding ;) det kan jeg godt lide ;)

  SvarSlet
 5. TreffitAsia- Find wife from Asia | Löydä vaimo
  Aasiasta

  www.treffitasia.com/

  SvarSlet

Alle kan nu skrive en kommentar ;) man behøver ikke at være bruger!