søndag den 12. september 2010

referat af gårdagens kampeTaastrup FC skulle til SønderjyskE og forsvare 1 pladsen og det må man sige at de gjorde med manér. De vandt hele 3-0 over nedrykkerne fra SønderjyskE. målscorerne var Mille med 1 mål og Tavlo gav et show med hele 2 mål. Super flot TFC!! Glæder mig til at se den næste kamp.


Den anden kamp i går var FC Damsø mod Vejlby, hvor nordicbet.com havde sat dem, som lige stærke, men  det var heldigvis ikke tilfældet. FC Damsø vandt nemlig 2-1 over Vejlby på hjemmebane, så kom igen nordicbet ;) Cille scorede og Chri scorede flot direkte på et frispark, som er et af hendes specialer. Super godt arbejdet Damsø. Glæder mig også til næste kamp ;)


I denne weekend har vi friweekend, fordi landsholdet skal spille VM kvalifikationskampe mod Sverige. Landsholdet spillede i går i Sverige og tabte desværre 2-1. De skal spille igen i Vejle på onsdag.
2 holdet skal spille kamp i dag mod Frederiksværk på hjemmebane kl. 15 og der skal jeg spille med. Vi er 4 fra 1 holdet der skal spille med 2 holdet i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle kan nu skrive en kommentar ;) man behøver ikke at være bruger!