tirsdag den 7. september 2010

fræk ny mobiltelefon

woohoo min nye mobil fra Hong Kong er kommet med posten ;) Jeg har først lige åbnet pakken, så jeg ved ikke helt hvordan den virker ;) jeg har lige sat den til opladning.. Jeg elsker telefoner med fuldtastatur ligesom på en computer.. Den skulle være lige så god som en blackberry og den mobil er jeg hel vild med.
 Der skulle være tv tuner i, så man kan se tv og alt muligt andet, som jeg først lige skal sætte mig ind ;) Jeg er jo lidt en telefon nørd, så glæder mig til at komme igang..

Her er et billede af mobilen i forhold til min gamle Nokia E71, som også har computertastatur. Den nye mobil er lidt breder end den gamle, men er en smule mindre. Jeg kan ikke vente med at komme igang. Jeg skal nok opdatere senere om hvordan den er.

3 kommentarer:

  1. hehe ja nu må vi se om jeg kan finde ud af den.. jeg synes den er lidt svær.. Men fedt med ny mobil

    SvarSlet
  2. Tillykke med mobilen.. den ser rigtig fin ud. :) Jeg arbejder selv i en telebutik, så nørder også selv meget rundt med mobiler til dagligt.. Tak for din kommentar på min blog! :) Du har en del fine billeder her på bloggen - og så er jeg selv kæmpe Brøndbyfan. Fedt at se en pige interessere sig for fodbold!

    SvarSlet

Alle kan nu skrive en kommentar ;) man behøver ikke at være bruger!