onsdag den 29. december 2010

Juleferie 2010

Jeg har haft en fantastisk juleferie.. Jeg har først holdt juleaften med min kærestes familie. Det var lidt underligt ikke at være sammen med min egen skønne familie, men med det sagt, så havde jeg en rigtig skøn og hyggelig aften med min familie nr 2 ;)
Jeg har taget lidt billeder fra Mols, hvor vi var i sommerhus med min familie og så har jeg da også lige taget et billede af alle de pakker der skulle pakkes op juleaften ;)






fredag den 17. december 2010

Syg!!!!

Hvad sker der lige for det!! Jeg er blevet syg :( så går man her og tror, at man er en af de heldige der slipper for sygdom. På mit arbejder var der 16, der var syge i mandags, og så wooopti en lille juletur til København med min 3 klasse og så er man syg på en fredag!! NEEEJ!! kl er 21.59 og jeg er på vej i seng en fredag aften øvøv.. Jeg kan bare ikke overskue at være vågen, når man har det skidt!! Jeg tænker, at når jeg vågner i morgen er alt meget bedre ;) Så godnat og tænk gode/raske tanker min vej.

torsdag den 16. december 2010

snevejr

iiiih hvor skønt nu sner det igen!! jeg kan faktisk godt lide snevejr!!! jeg synes at det er så hyggeligt at sidde indenfor med varm kakao og en dyne, mens det sner udenfor. Jeg kan også godt lide at være ude i sneen og kælke og lege sneboldskamp ;) Det har jeg allerede gjort med mine 3 klasser. Det gælder bare  om at udnytte det, nu hvor vi endelig har det..
Glædelig snevejr til dig.

Billede er fundet på google.dk

søndag den 5. december 2010

Cartoon X-faktor

I sidste weekend var der bødekassefest i Brøndby. Temaet til aftenen var X-faktor. Min gruppe skulle være Cartoon. Jeg var forsangeren Toonie. Det var en rigtig sjov aften med både Abba, Spice Girls, Backstreetboys og mange andre. Min gruppe vandt det hele, så det var bare super!! Tak for en rigtig fed aften.