torsdag den 25. november 2010

Tøjbyttedag ;)

Jeg har lige været til en tøjbyttedag med mine veninder. Det var en rigtig sjov aften, hvor der blev sludret, drukket nogle lyserøde bobler og prøvet tøj. Jeg havde nærmest tømt hele skabet for tøj, jeg ikke bruger særlig tit, samt sko og tasker der bare står og glor. Jeg synes at det er en rigtig god idé, i stedet for at smide det ud/ eller selvfølgelig donere det, så tage det med og bytte det til noget andet andre er blevet trætte af. Så det kan jeg kun anbefale. Jeg fik ikke særlig meget selv, men jeg kom af med meget af mit eget, så det blev min kæreste rigtig glad for. Men jeg havde en rigtig god og hyggelig aften og jeg kan ikke vente til den næste byttedag.


Det er et billede jeg har fundet på nettet.

mandag den 22. november 2010

MIne nye Recovery tights

Her er de så mine nye fantastiske PISTON 200 Compression Tight is part of SUGOI's Race + Recovery collection.
Jeg har lige været ude på en rask løbetur med kæresten og så er der ikke noget bedre end at hoppe i disse tights, som skulle hjælpe med at restituere hurtigere. Jeg købte dem i løbehuset, og de var sat ned med 50 %, så det var et kup ;)
Kan stærkt anbefales

lørdag den 20. november 2010

Downtown få dagens tilbud 50% off

 Jeg har lige tilmeldt mig Downtowns hjemmeside. Downtown er en hjemmeside, hvor man kan købe mange forskellige ting til halv pris. fx massage, 5 retters menu, smykker og meget andet. Jeg synes det en rigtig god idé og man kan spare en massepenge, hvis der er noget man lige står og mangler, ellers er det nok mest en penge sluger til halv pris ;)
Tjek hjemmesiden ug og se dagens tilbud her:
Dagens Tilbud 50% på et værdibevis til designersmykker eller smykke-materialer fra Irene From i Kompagnistræde

http://www.downtown.dk/koebenhavn

Britney Spears My Only Wish (This Year) - Christmas Song. + lyrics



Jeg ved godt det ikke er jul endnu, men jeg kom lige til at høre denne sang, og synes faktisk at den er rigtig god, og jeg kommer i godt humør af den, så ville lige dele.

fredag den 19. november 2010

Yep Biffen 3 fredag i træk


Ja jeg kan jo godt lide at gå i biffen og det kan min kæreste heldigvis også, så vi skal da lige en tur på fisken i aften. Vi skal jo ind og se den nye Harry Potter film, den kan vi jo ikke gå glip af ;)
Det er lidt ærgerlig at man ved der kommer en part 2, så man ved den ikke slutter i aften, men ok så kan man glæde sig til part 2 kommer.
God weekend til alle.

torsdag den 18. november 2010

Fedt citat

Fandt lige dette citat på facebook:
Livet er for kort til at vågne op til fortrydelse. Så elsk de mennesker, som behandler dig ordentligt. Glem alt om dem, der ikke gør. Tro på, der er en grund til, alting sker. Hvis du får en chance til, så grib den med begge hænder. Hvis det ændrer dit liv, så lad det. Ingen har sagt, at ..................livet ville være let

Jeg faldt lige for teksten og tænkte at jeg gerne ville dele den med bloggen.

tirsdag den 16. november 2010

sløj i dag :-(

jeg har været sløj i dag med ondt i maven og kvalme, så jeg har ikke været på arbejde, men ligget i sengen hele dagen. Jeg hader at være syg. Det er så kedeligt, man skal bare ligge og vente på at blive rask. Heldigvis er der Harry Potter i fjernsynet, så har jeg lidt at fordrive tiden med.Så i får lige et syge/steneren billede af mig.

Blomster fra kæresten


iih jeg elsker, når min kæreste overrasker mig. I mandags kom han hjem fra arbejde med denne flotte buket. Jeg havde lavet en ordentlig omgang boller i karry til ham, og så kom han med denne fantastiske buket. Der findes ikke noget bedre end at blive overrasket med blomster og få af vide at man betyder alt. Stort kram til min dejlige kæreste <3

søndag den 14. november 2010

Stemnings billeder fra Everton/Liverpool

Her står jeg i omklædningsrum på Brøndby stadtion. Det er SASligaens omklædningsrum vi har fået lov til at låne.

Efterårsbilleder


Fede rækkehuse

Så kunne vi finde hjem. Vi havde glemt hvad vores hotel hed, så jeg tog et bilede af tte skilt og så kune taxamanden køre os hjem ;)

Der var vejarbejde alle steder

Sådan abejder man i England

Liverpoon station. Den fandt vi i stedet for shopping centret

Taxaerne var sjove at se på og lidt gammeldags. De tog ikke visakort, så vi måtte forbi en ATM.


Tidligt om morgenen inden træning


Ja tak til shopping
Det stadion vi spillede på i Everton


Modstanderne fra Everton inden kampstart

lørdag den 13. november 2010

Min brune fase fra Asos.com

ASOS Strap Lock Day Bag in the style of Victoria BeckhamASOS PREMIUM Leather Foldover Pocket BagOasis Dita Bow PurseWarehouse Patchwork Double Pocket SatchelASOS ARCTIC Suede Crepe Wedges With Shearling EffectMiss KG Siren Lace Up Heeled Ankle BootALDO Boker Over The Knee BootsASOS ACADEMY Leather Buckle Wedge BootsASOS AIDEN Leather Lace Up Brogue Boots
Jeg er hel vild med den lysebrune farve.. Jeg har lige været i England og har købt en fed taske og nogle handsker der passer til. Men jeg har ikke lige fået taget billeder af det endnu. Men jeg fandt lige disse fede accessories på http://www.asos.com/
Tjek siden ud, den er bare lige i top!
God lørdag

Campions League nederlag, men surprice date ;)

Jeg er lige kommet hjem fra Liverpool. Jeg har haft en rigtig god tur selvom vi spillede uafgjort 1-1 mod Everton og derfor er vi ikke gået videre til 1/4 finalen i Champions League. Men vi kæmpede en god kamp og havde heldet været på vores side, havde det været os, der var gået videre. Men sådan blev det desværre ikke, så man må tænke på det positive og det var at jeg fik en rigtig god oplevelse. Jeg viser billeder fra turen senere.
Da vi landede i dag kl 13, skulle vi til Brøndby og træne en times tid. Min kæreste hentede mig efter træning og så hvde han overrasket mig med en biftur ;) Jeg elsker at blive overrasket, så det var en dejlig velkomst.
Vi tog på fisketorvet, som efterhånden er blevet vores "hæng ud sted", når vi skal i biffen. Vi købte et par Kompression sokker hver. Jeg havde dem på i biffen og har dem stadig på. Kompression sokker, er sokker som skulle hjælpe med at restituere hurtigere, så det glæder jeg mig til at se/mærke om det hjælper. Vi vil også gene købe recovery tights, så det skal vi på udkig efter i morgen.

tirsdag den 9. november 2010

indlæg fra min nye Nokia n8


hehe ja jeg har da fundet ud af hvordan man kan sætte billeder fra mobilen ind på bloggen ;) nu skal jeg bare finde ud af hvordan man sætter tekst på..
I morgen skal jeg til England, fordi vi skal spille returopgør mod Everton. Vi flyver meget tidligt  morgen og så skal vi spille torsdag. Jeg håber vi slår dem 4-0, for så går vi videre. De vandt jo 4-1 på vores hjemmebane, så det bliver en svær kamp på torsdag. Jeg kommer hjem igen fredag, hvor den står på kæreste hygge, nu hvor jeg er væk i 3 dage. Min kæreste er så sød at køre mig i lufthavnen i morgen. Det bliver en fed oplevelse at spille kamp mod Everton på deres stadion og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg tager mit kamera med og håber der er tid til at tage nogle billeder ;)
Nå men nu skal jeg i seng, så jeg kan få lidt søvn inden jeg skal op igen.
Tænk 4-0 på torsdag !!!!

søndag den 7. november 2010

Jeg er blevet moster !!!

Jeg er lige blevet moster til den sødeste dreng. Min søster fødte i mandags og der har været tryk på lige siden. Jeg var med til starten af processen, for jeg var ude at spise frokost bøf med hendesøndag, hvor hende veer gik igang. Jeg kørte med på hospitalet og så fik hun at vide at hun skulle tage hjem og komme igen, når veerne kom efter 3-5 min. Min søster fødte først mandag morgen og jeg fik det af vide lige inden jeg skulle på arbejde. Så da jeg mødte ind kunne jeg ikke få armene ned og måtte besøge den lille familie lige efter arbejde. Jag har stort set været der lige siden ;)

Idag tog jeg hjem til hende og havde handlet ind til boller i karry, som vi spiste til frokost. Det tror jeg hun blev rigtig glad for. Da jeg så selv kom hjem, havde min kæreste en langstilket rose til mig. Sikke en skøn dag!! Jeg overrasker min søster med mad og min kæreste overrasker mig med en rose ;)

lørdag den 6. november 2010

kæreste date

The Town Poster
Jeg havde kæreste date i går og vi havde aftalt at vi skulle ud at spise og så havde han booket billetter til The Town med Ben Affleck. Vi startede med at kigge lidt i butikker på fisetorvet og bagefter skulle vi finde ud af, hvad vi gerne ville spise til aftensmad. Jeg er lidt af en bøf spiser, og han var så sød at lade mig vælge, så det blev Gran Vue på øverste etage, for de laver nogle gode bøffer til billige penge.
Filmen var rigtig fed. Ben Affleck spiller rigtig godt og det er et stykke tid siden, jeg egentlig har set en film med ham. Men han skal have en god karakter fra mig af i hvert fald. Jeg vil stærkt anbefale at tage ind og se filmen, der sker noget hele tiden.

 had boyriend dated yesterday and we agreed that we were going out to eat and he had booked tickets for The Town with Ben Affleck. We started to look more at stores fizzle square and then we'd find out what we wanted to eat for dinner. I'm kind of a steak eating, and he was so sweet to let me choose, so it was Gran Vue on the top floor, for they make some good steaks for cheap money.
The movie was really cool. Ben Affleck plays really well and it's a while since I actually saw a movie with him. But he must have a good grade from me anyway.
I highly recommend taking in and see the film, something happens all the time.

tirsdag den 2. november 2010

Champions League 1/8 finaen



I morgen skal vi spille 1/8 finalen i CL mod Everton. Everton landede i dag i Danmark og har her til aften trænet på Brøndby stadion, Vi trænede på stadion igår, for at vende os til lyset og græsset. Det er så fedt, hver gang vi træner/spiller på stadion. Vi spiller kl 18.30 og der er gratis indgang, så hvis man har lyst, så er man meget velkommen. Det bliver en kæmpe oplevelse, Everton er et rigtig godt hold, og det bliver en rigtig svær kamp i morgen. Vi skal spille retur opgør torsdag den 11/11.
kryds alt hvad i kan

Tomorrow we will play 1 / 8 finals of the CL against Everton. Everton landed today in Denmark and has tonight been training at Brondby Stadium, We trained at the stadium yesterday, to return us to the light and grass. It is so fat, every time we train / play at the stadium. We play at 18.30 and there is free entry, so if you like, then you are very welcome. It will be a great experience, Everton are a really good team and it becomes a really difficult game tomorrow. We must play the return clash on Thursday 11/11.