torsdag den 30. september 2010

nyt tørklæde

Jeg faldt lige over dette fede tørklæde i Vero Moda i Ishøj centret. Det kostede 120kr. Det er grønt med svaler på.. Jeg synes faktisk at det er rigtig sødt ;)

onsdag den 29. september 2010

Hvilken type-sko er du?

Du er stiletten

Resultat: Uuh la la! Du er både smart, sofistikeret og feminin til fingerspidserne. Dine veninder elsker dig for din selvsikre attitude, og kommer tit til dig for at få et godt råd eller to, når det angår mænd. Og hvis det ikke er gode råd, de er på udkig efter, så er det med garanti for at gå på rov efter den perfekte, lille sorte i dit bugnende klædeskab! Du er ikke den mest højrøstede kvinde i selskabet, men du er bestemt heller ingen bly viol - du ved nemlig lige præcis, hvornår du skal trække femme fatale kortet, og blæse alle mænd i miles omkreds omkuld med din udsøgte sexappeal. Grrr!

kolonihave hygge og overraskelse på arbejdet

fantastisk mandag og overraskende onsdag ;)
Det var så hyggeligt hos min veninde i mandags.. Hun har jo lige købt et kolonihavehus Brøndby og det er bare sådan et fint hun. Jeg blev hentet efter træning, da jeg havde låst mig selv ude af lejligheden, så jeg havde ikke mine nøgler til min bil :(
Men hun kom og hentede mig og så kørte hun hen til det lille kolonisamfund. Jeg blev forelsket med det samme, de små huse, stier, rosenbed og blomster var bare så charmerende. Det må være fantastisk at have et kolonihavehus/fristed, når det er sommer, men vi har ikke tid til at have et lige pt, da vi har så meget sport og andre ting, som fylder meget og så ingen penge, men det er en mindre detalje ;)
haha der skete noget sjovt idag på arbejdet. jJeg blev ringet op af et tv program, som ville interviewe mig og se om jeg/passede til deres show.. Jeg skriver senere hvad det var for et program, men gæt en gang:
 

tirsdag den 28. september 2010

Danmarks næste Top Model

I morgen kommer 2 afsnit af Danmarks næste top model. Jeg så lidt af programmet sidste onsdag og synes sgu at det var lidt tamt.. Caroline er jo ikke ligefrem Tyra Banks!! jeg tror jeg synes det er lidt tam, fordi man sammenligner med USA. Hvad synes i om programmet?

mandag den 27. september 2010

travl mandag med test og hygge.

Nogle kan ikke lide mandag, men eftersom jeg kun har tre timer på work, er det min ynglings dag ;)
Jeg fik fri kl 10.30 idag og så skulle jeg bare lige gøre klar til skolefodbold og skrive vikar seddel til i morgen, da jeg skal på et DSA kursus. Efter det kørte jeg forbi sjælør kebab og købte en durum. De har bare den bedste durum.
kl 13.30 skulle jeg hen til Bispebjerg hospital, for at få taget prøver af mine lunger. Jeg fik taget en mannitol test og fik af vide at den var positiv for astma, så næste gang skal jeg snakke med lægen om, hvad der skal gøres. Jeg skulle suge en masse sukkermonokyler og så puste, det var ubehageligt, da mine luftveje brokkede sig, så jeg hostede og kunne ikke tale eller få vejret. Jeg glæder mig til at få gjort noget ved det.
Om lidt skal jeg til træning, og så finder jeg ud af, om jeg skal spille pokalkamp i morgen mod OB.
Jeg glæder mig til efter træning, for der skal jeg hen og besøge min veninde, som lige har købt et kolonihavehus i Brøndby. Hun bor på Nørrebro, så hun ville gerne have et kolonihavehus.. Det bliver spændende at se.. Ja jeg har da egentlig en travl mandag men jeg skal jo heller ikke kede mig ;) fortsat god mandag yall!!!

Dagens look

Idag skulle vi fotograferes på arbejdet. Så jeg havde taget min nye bodystocking på fra Vera moda. Sorte støvler fra Polen og grå bukser fra Milla. Jeg havde også min guld halskæde på fra Dyrberg Kern.

søndag den 26. september 2010

Rå bikerjakker tilbage i varmen

Versace, Blumarine og Versus
Jeg var lige inde på http://www.elle.dk/ og læse om bikerjakker. De skriver at en kort bikerjakke er perfekt som en overgangsjakke. Den er praktisk og lun. Man kan også bruge den som en cardigan, når det bliver rigtig koldt!! Jeg kan smadder godt lide jakken til højre fra Versus.

Veninde hygge lørdag aften.

Lørdag aften helt for mig selv aaarh.. Min kæreste skulle ud og spise og bowle med nogle af gutterne, så lejligheden var min. Jeg ville bare slappe af, da jeg er lidt i søvn underskud efter Polen turen.
Min veninde Sofie, skulle heller ike lave noget i går, så vi aftalte at "ikke lave noget sammen" det er altid lidt mere hyggeligt, når man er to ;)
Vi havde aftalt at jeg handlede ind til boller i karry og så ville hun lave det.. god deal synes jeg ;)
Bagefter ville vi se en film der hed Edge of darkness med Mel Gibson.

Her er den færdige udgave af hjemmelavet boller i karry. Det ser lidt klamt ud på billedet, men det smagte så godt!!

Til dessert havde jeg købt en skovbærtærte, og den smagte rigtig godt med vaniljeis. Vi fik i hvert fald spist næsten halvdelen af den ;)
Vi lejede Edge og darkness via min digitalboks. Den var faktisk meget god, jeg kan rigtig godt lide thriller, så det var super. Min digitalboks fra yousee drillede lidt, så vi måtte se starten to gange, lidt nederen, men vi snakkede i mens vi så starten anden gang, s det var fint nok. Jeg elsker slap af lørdage, hvor man bare rå hygger.. Flere af dem tak!!!

Kamp mod Aab

Idag skal vi spille kamp mod Aab. Jeg glæder mig meget, for jeg skal starte inde, så det er bare super fedt. Kampen starter kl 15 på bane 2.
Aab har deres første point til gode, men det får de forhåbentlig ikke idag ;)
Vejle og BSF spille 1-1 igår, som er lidt af en overraskelse, OB vandt over Kolding, så de er ved at komme igang igen.

Sidney Lee på camping

BANDANAS. Hvorfor Sidney Lee har opnået en så central plads i danske medier, står stadig hen i det uvisse. Det er i alle fald hverken på grund af sine akademiske evner eller sit vindende væsen. Manden har lige så meget personlighed som en Ikea-reol. - Foto: Krestine Havemann
»Hvordan pokker kan Sidney Lees venner holde ham ud«, spørger Politikens tv-redaktør.

POLITIKEN SYNES
Politiken synes






http://politiken.dk/kultur/tvogradio/1064461/anmeldelse-sidney-lees-campingtur-er-skod-tv-af-vaerste-slags/

haha jeg fandt dette på politikens hjemmeside. Jeg er helt enig med Politiken, men jeg må da indrømme at jeg bliver underholdt, når jeg ser serier med Sidney Lee i, om det så er i single liv eller dagens mand eller nu camping livet. Jeg kan bare ikke lade være med at grine, når Sidney har fået sit eget tv show?? hvad sker der for det? Når man så ser programmet rigtig efter, så er det en tro kopi er Paris Hilton reality serie med Nicole Richie. De skal bo hos fremmede mennesker og hjælpe til og prøve at have en "normal tilværelse" Så Sidney kom igen!!!
Men som sagt, jeg kommer nok til at se hans serie igen i næste uge :s 
-Marie


lørdag den 25. september 2010

Date night!!!

Jeg eeelsker date night!! Det er bare det bedste. Vi startede daten allerede fredag kl 14, hvor vi slappede af og fik en lur. Så bestilte vi billetter til filmen Salt, som er med Angelina booby. kl 17.30 gjorde vi os klar og kørte så på fisketorvet. Jeg havde taget min nye bodystocking på fra Vera Moda, og busker på fra Monday. Så havde jeg en halskæde på fra Pilgrim.Støvlerne er fra vagabond. Wupti så var jeg klar til date night.


Når jeg er på fisketorvet, så kan jeg godt lide at spise på Grand Vue, for der kan man få gode bøffer ;) Jeg fik en menú 3 til 139kr hvor der var en rejecocktail og en peberbøf bagefter.

Her er billedet af rejecocktailen. Peberbøffen kom jeg til at spise inden jeg tog et billede, så hvad kan jeg sige andet end at jeg elsker bøf ;)

Her står vi foran billetlugen og venter på vores billetter til Salt.

Jeg var positiv overrasket over filmen Salt. Jeg havde inden filmen gik i gang sagt, at jeg bedre kunne lide Jennifer Aniston en Jolie og at det nok bare var en se mine store bryster film. Men nej den var mega fed. Hun spillede rigtig godt og filmen var ikke baseret på hendes krop, men på hendes skuespil. Det var en rigtig bourne film bare med en kvindelig stjerne. Det er en film man skal tage ind at se, hvis man gerne vil se lidt girlpower hehe

fredag den 24. september 2010

Hvem ka polska! shoppe kup


Den by vi boede i, havde ikke andet end en lille gå gade med få butikker og en masse banker. Butikkerne var ikke noget råbe hurra for undtagen to butikker. Den ene butik var Vera moda, hvor jeg købte to bodystockings en i sort og en i hvid, som man kan se på billedet. Den anden butik var en lille skobutik, der var billigere end billig ;) Jeg købte to par støvler til 200kr, det er jo sick! Så det var en meget vellykket tur til Polen  ;) haps

Dagens look


Dagens look: støvler fra Polen, bukser fra Paris Blues, sort bluse Piece og grå trøje er fra H&M.



Støvlerne er helt nye og købt i Polen til næsten ingen penge.. Det var et kup !! Jeg synes faktisk de er lidt hyggelige ;)

torsdag den 23. september 2010

CL tur til Polen gav sejr



Fed tur til Polen gav sejr. Vi vandt 1/16 finalen over Raciborz fra Polen. Vi fik kørt en masse i bus. Turen frem og tilbage to 13 timer, så man var helt smadret i knolden, da man kom til hotellet, men vi havde heldigvis en hel dag, hvor vi kunne slappe af og gøre hvad vi havde lyst til.


Dette er et billede fra hotelværelset, hvor Ancker og jeg boede. Det var et rigtig fint hotel, det var bare en skam at det lå ca 2 timer fra træningsbanen! Men vi fik slappet af og spist godt på hotellet

Her er vi ude at gå en tur i Raciborz downtown!! Vi fik købt et par sko eller tre til næsten ingen penge. Jeg sætter billeder af skoene ind senere. Vi skulle have Brøndbytøj på hele turen.
PÅ vores tur rundt i Raciborz så vi også en statue, det var en stor statue, men den var godt nok ikke særlig pæn. Her står Stinna og Ancker og viser den flot frem.

Her fandt vi et flot springvand, hvor vi lige skulle have et close up billede. læg mærke til parret i baggrunden til højre, vi var overbeviste om, at det kunne være en start til en pornofilm. Parret får et kamera helt op i hovedet hehe

Jeg synes at dette billede var lidt sjovt. Et meget forvirrende skilt et godt billede af vores tur til Polen ;)

Billeder af det stadion, hvor vil spillede kampen og trænede. Der var ca 2000 tilskuere til Cl 1/16 finalen. Det var e fed oplevelse. Jeg glæder mig til returopgøret.

Her står jeg inden kampen i mit spillertøj. Vi vandt 2-1, så nu er vi klar til at tage i mord dem på hjemmebane den. 13/10-2010. Raciborz spillede faktisk en rigtig god kamp, og var foran 1-0, men vi fik heldigvis vendt kampen til en sejr til os ;) Det var en hyggelig og fed tur til Polen 

mandag den 20. september 2010

Turen går til Polen og Champions League

Så nu går turen til Polen.. Jeg skal til at pakke nu, fordi jeg skal til lægen senere og få taget en priktest i forhold til allergi. Når jeg har været til lægen, så går turen til Brøndby, hvor vi først skal træne og bagefter skal vi af sted med bussen. Vi skal med færgen og så kører vi hele natten, så jeg har film, ipod og blade med. Det bliver en stor oplevelse at være med i Champions League. Tænk på at vi er i blandt de bedste hold i verden. Det er fed fornemmelse ;)
Jeg kommer ikke til at blogge så meget de næste par dage, men kommer hjem igen torsdag, hvor jeg vil blogge om noget af det jeg har oplevet.

Dagens look


Sådan ser jeg ud idag ;) Tørklæde og bukser fra Pieces. blusen er fra Saint Tropez

søndag den 19. september 2010

lørdagens look

Jeg lavede lige lidt fis, da billederne blev taget ;)
Jeg har sko på fra Bianco, bukser på fra Pieces og en glimmerbluse fra Italien.
kys kys wink

Søndag på farten

Ærgerlig nederlag i dag i Hjørring.
Vi tabte 2-1 til Fortuna Hørring desværre ;( Det var meget nice at flyve frem og tilbage, men det hjalp desværre ikke på banen. Vi havde det meste af spillet, men Fortuna var bare mere effektive end os. Så vi må vinder over dem på hjemmebane.

I morgen går turen til Polen, hvor vi skal spille en Champions League kamp mod et polsk hold. Vi skal køre i bus derhen. jeg glæder mig meget, det er ikke mange der for lov til at prøve at være med til en Champions League kamp. Jeg pakker i morgen, for jeg er helt smadret efter en dag på farten og nyder at hygge sammen med min dejlige kæreste.

Her sidder jeg i bussen fra Aalborg til Hjørring. Det er den samme bus vi skal køre i til Polen i morgen aften. Jeg sidder i vores paradedragt fra adidas.

Tøseaften

Close up af de fire chicas
close up af de 4 frækkerter hehe.. Det har været en rigtig hyggelig aften hjemme hos Niels. Først så vi Taastrup FC vinde 6-1 over Vorup og bagefter tog vi hjem til Niels og hyggede,snakkede og spillede yatzy. Så tog vi hen til et nyt pizzeria på køgevej og de laver godt nok gode pizzaer mums ;) Efter vi havde spist, tog vi tilbage til Niels og der var hendes kæreste og nogle af hans venner der også. Vi spillede terninger og hygge snakkede. Jeg tog tidligt hjem, fordi jeg jo skal spille kamp i morgen mod Fortuna Hjørring, så jeg skal have en god nattesøvn. Men det var så hyggeligt og sjovt at tage close up billeder med min nye telefon.

lørdag den 18. september 2010

Lørdag ja tak ;)

Jeg eeelsker lørdag, for så har man stadig søndagen tilbage inden man skal tilbage til den virkelige verden ;)
denne lørdag bliver aktiv woop woop. Jeg skal først ud og spise lidt frokost i city 2 med en veninde. Bagefter skal jeg ud og se Taastrup FC spille kamp på hjemmebane mod Vorup. Taastrup er stor favorit med odds 1.05-14.00 til Vorup. Gad vide om Tavlo kan score igen idag??
Så skal jeg hjem til Nielsen om aftenen til noget festivas, hvor vi skal hygge, snakke og spise ;) Jeg har ikke set Nielsen og Ninna i lang tid, så det bliver rigtig hyggeligt at se dem i aften.
I morgen skal jeg selv spille mod Fortuna Hjørring og jeg glæder mig meget. Det er en top kamp, og det bliver spændende. Jeg håber vi trækker det længste strå. Vi skal allerede mødes kl 8.15 i lufthavnen, da vi skal flyve til Aalborg.

Lækker smoothie

hjemmelavet smoothie ja tak !!! mmh god start på dagen med en smoothie. Jeg har puttet en banan, frosne blåbær, hindbær og brombær og til sidst appelsin juice.
Nu ligger jeg i sofaen og slapper af inden jeg skal igang med dagens program.

fredag den 17. september 2010

hjemmelavet müslibar


Det her er starten på mine müslibar. Jeg starter med at putte almindelig müsli i en gryde med lidt olie i og så varmer jeg det sammen med ca 2½ dl honning og en halv plade chokolade.

Derefter ligger jeg den varme blanding i en bradepande og putter den ind i køleskabet. Når den er kølet af, så skærer jeg den ud i små stykker og så er der hjemmelavet müslibar ;) mums

Daens look

Idag har sorte sko på fra Bianco, busker fra Pieces og blusen, hvor der er knapper på siden er fra Vera moda.. Så nu er jeg klar til at gå på arbejde ;) Senere skal jeg til min fars fødselsdag. Stort tillykke til ham!!

torsdag den 16. september 2010

2 smækre bluser til billige penge

Mega fed bluse synes jeg ;) Jeg fandt den på http://www.smartgirl.dk/ og den er fra Objekt til 269,75kr. Den kan man godt overveje at købe, når der kommer en pose penge flyvende ;)


Fandt også lige denne smækre sag fra mbym.. Jeg synes den er mega fed og så koster den kun 199.75kr. Den er sat ned med 150kr.. Det er jo et kup.. måske den en dag lander hjemme i mit skab ;) Man har jo lov at håbe

Aktiv dag

Puha en hård dag det bliver idag. Jeg har lige været til skolefodbold med de store piger fra skolen. De vandt 1-0 over en skole fra Greve. Det var super flot, og de kæmpede hele kampen. Så nu er vi videre til 3 runde i ekstrabladets skolefodboldturnering.

Nu er det så tid til lærermøde. Senere idag skal jeg til træning og efter træning, skal vi se det kvindelige landshold spille kamp mod Sverige. Danmark skal vinde, hvis de vil til VM. Så jeg får noget at se til idag... Jeg skal jo nødig kede mig ;)

onsdag den 15. september 2010

forkælet ;)

Forkælet er det rigtige ord ;) Min kæreste kom hjem fra arbejde og så havde jeg lavet hjemmelavet müslibar og var igang med at forberede aftensmaden, som stod på steg med ovnbagte kartofler mums..
Han havde fået sent fri fra arbejde, så han blev glad for at se mig og maden selvfølgelig ;)
Jeg ved ikke helt om müslibarene er blevet vellykket, men stegen var god. Jeg smager på barene om lidt ;)
Da jeg fik fri fra arbejde, kom jeg til at købe 10 marsbar på tilbud og oreos småkager. Det kunne min kæreste ikke styre, så han har ondt i maven efter en marsbar, småkager, to rom kugler, som vi havde i køleskabet og så en god potion aftensmad hehe godt han var i fitness i morges ;)
Så er det godt der er Champions league i fjernsynet, så man kan se andre svede..